عسل گون 500 گرمی

تومان150.000

 

گون یکی از گیاهان بومی ایراگون گیاهی یک یا چندساله مفید است که گل‌هایی به رنگ بنفش تیره، آبی یا سفید دارد. زنبورهای عسلی که از گل‌های این گیاه برای تغذیه بهره می‌برند، عسل گون را تولید می‌کنند.ن است که بیش از 800 گونه از آن در مناطق مختلف کشور وجود دارد. این گیاه دارای خواص درمانی و دارویی بسیاری است. گون گیاهی یک یا چندساله گل‌دار با ارتفاع حدود 75 سانتیمتر است. زنبورهایی که از این گل‌ها تغذیه می‌کنند، عسل گون را تولید کرده که دارای خواص اصلی این گیاه نیز هست. از مهم‌ترین خواص عسل گون که برای سلامتی مهم است می‌توان به محتوای ضد التهاب و ضد آلرژی آن اشاره کرد. علاوه بر آن عسل گون دارای آنتی‌اکسیدان‌ها، اسیدهای مفید و برخی ویتامین‌ها است که می‌توان با آن‌ها علاوه بر تقویت بدن به مبارزه با انواع بیماری‌ها کمک کرد.

گون گیاه خشکی است که نیاز کمی به آب دارد و در مراتع کوهستانی به وفور یافت می‌شود. گون یکی از اصلی‌ترین منابع تأمین شهد در مراتع کوهستانی است. خرید عسل گون به منظور تقویت سیستم ایمنی و افزایش قدرت بدن در مبارزه با عارضه‌های مختلف از دیرباز در ایران رایج بوده است. لازم به ذکر است ظاهر عسل گون مشابه دیگر عسل‌های رایجی است که مصرف می‌کنید و رنگ آن کاملاً زرد است.

عسل گون از گیاهی کوهستانی و خودرو به نام گون تهیه شده است. این گیاه در غرب ایران خصوصا در کردستان بدست می آید و گیاه بسیار درمان کننده می باشد و عسل آن نیز می تواند برای از بین بردن بسیاری از بیماری ها مفید واقع شود. عسل کنار از میوه کنار موجود در منطقه زاگرس بدست می آید.
سل گون یکی از دیگر دسته های عسل است که از گیاه گون تهیه می شود. این گیاه بیشترین پراکندگی را در زاگرس دارد. این گیاه برای حیات و زندگی به آب کمی نیاز خواهند داشت..

روش مصرف عسل گون
شربت عسل گون می‌تواند بهترین نوشیدنی به خصوص برای فصل‌های گرم باشد. با استفاده از این نوشیدنی هم از خواص آن بهره‌مند می‌شوید و هم آب مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنید. برای تهیه شربت عسل، دو تا سه قاشق از عسل گون را با آب ولرم مخلوط کنید و آب لیموی ترش تازه را به این شربت اضافه کنید. این شربت بسیار پر خاصیت است و به دلیل وجود آب لیموی طبیعی سرشار از ویتامین C است. این نوشیدنی طبیعی ضد سرطان است و خاصیت ضد عفونی کننده هم دارد.

رنگ این عسل طبیعی نسبت به انواع دیگر عسل کم رنگ‌تر است و به راحتی در آب گرم و ولرم حل می‌شود.

نکاتی برای نگهداری عسل گون
با توجه کردن به نکاتی که در ادامه بیان می‌کنیم می‌توانید راحت‌تر از شکرک زدن عسل گون پیشگیری کنید. البته به خاطر داشته باشید شکرک زدن نشانه‌ای از طبیعی بودن و مرغوبیت عسل می‌باشد.

عسل گون را در یخچال نگهداری نکنید. نگهداری در جای خنک کافی است.
در ظروف فلزی نگهداری نشود. ظروف شیشه ‌ای ، لعابی و سفالی بهترین انتخاب است.
درب ظرف عسل را بعد از هر بار مصرف محکم بندید تا از رطوبت در امان باشد.
برای استفاده از عسل طبیعی گون از قاشق‌های چوبی استفاده کنید. قاشق‌های فلزی انتخاب مناسبی برای مصرف عسل نیستند.

سبد خرید
enemad-logo
پیمایش به بالا
Call Now Button